Exclusivitate - Apartament mobilat B-dul Saturn

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat B-dul Saturn

Proprietate tranzactionata !!!

Comision cumparator : 0%

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situate la etajul 7/10 al unui bloc anvelopat din cartierul Astra-Planete, construit in 1970 .

Apartamentul are o suprafata construita de 76,20 mp si o arie utila de 52 mp plus un balcon de 13,60 mp inchis integral in termopan si incalzit cu calorifere, compartimentare semidecomandata, fiind compus din living, dormitor, baie, hol, bucatarie, camara, debara si vestibul, balcon.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat asa cum se prezinta in fotografii, este insorit avand o pozitionare estica cu vedere panoramica asupra muntilor, dispune de toate utilitatile separate, incalzire cu centrala termica proprie marca Ariston, tamplarie PVC cu geam termopan integral, parchet in camere, gresie in bucatarie, baie si balcon, usa metalica.

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului si proximitatea fata de mijloacele de transport, parc, magazine, supermarket-uri si Piata Astra, scoli, gradinite, cabinete medicale etc, este principalul atu al apartamentului si ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona.

Pret vanzare : 62500 Euro .

Apartamentul este liber spre vanzare, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .