Apartament 2 camere zona Astra -Planete

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament 2 camere zona Astra -Planete

Proprietate  tranzactionata  !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament de 2 camere situat intr-un bloc de 4 nivele in zona Astra-Planete.

Apartamentul are o structura decomandata cu o suprafata utila de 48,7 mp, este situat la etajul 4/4 si este compus din living cu balcon inchis, hol cu debara, bucatarie cu camara, baie, hol si dormitor .

Apartamentul dispune de tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta, parchet laminat, centrala termica proprie Immergaz, utilitati separate, loc parcare suprateran si beci .

Pozitionarea deosebita la numai 3 minute distanta de hypermarket-urile din zona ( Carrefour, Kaufland, Mega Image, Selgros,Metro, Lidl), proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului proprietar conditii optime la achizitia unui apartament in aceasta zona.

Apartamentul este insorit avand o pozitionare estica, nu are sarcini sau ipoteci si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Pret vanzare : 51000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact- Aura Popa, sau pe email : aura.popa@startimob.ro .