Pensiune Predeal **** 7 camere

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Pensiune Predeal **** 7 camere

Agentia Startimob va propune spre achizitie o pensiune de 4 stele situată ultracentral, într-o zonă istorică a Predealului, într-o clădire construită în anul 1936, reabilitată și modernizată complet la finele anului 2011.

Pozitionarea intr-un cadru natural la liziera pădurii, pe o colină care asigură o priveliște mirifică catre munti  si totusi la mai puțin de 500 de metri de parcul Bisericii Sf. Constantin și Elena, asigură un climat optim relaxării si conditii exceptionale de cazare, departe de agitatia urbana.

Proprietatea poate avea destinatie atat de locuinta cat si de pensiune deoarece  se afla deja in circuitul turistic avand review-uri excelente din partea clientilor .

Pensiunea este de tip D+P+E+M , dispune de un teren total de 741 mp si o suprafata construita totala de 400 mp .

Imobilul are urmatoarea dispunere si compartimentare : la demisol este amenajat un apartament cu baie proprie pentru administrator si camera centralei termice, marca Buderus , in condensatie, la parter se afla bucataria , sala de mese, receptie si 2 grupuri sanitare pentru clienti si personal, precum si 2 camere cu bai proprii , la etaj regasim inca 3 camere cu bai proprii iar la masarda a fost amenajat un apartament compus din living, dormitor si baie cu dus .

Pensiunea dispune de camere cu vedere la munte, izolate fonic, dotate cu mobilier din lemn, bai  proprii cu duș, uscător de păr, TV cu ecran plat, conexiune internet si cablu TV, bucatarie dotata si utilata, grădină cu facilități de grătar și terasa cu vedere catre Munții Bucegi .

Proprietatea se vinde utilata si mobilata asa cum se prezinta in fotografii .

Exista flexibilitate la modalitatea de plata.

Pret vanzare : 278.000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe email : aura.popa@startimob.ro .