Pensiune Poiana Brasov

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Pensiune Poiana Brasov

Proprietate tranzactionata !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie o vila tip duplex amplasata intr-un cadru natural din Statiunea Poiana Brasov, acreditata ca si pensiune de 3 *** .

Pensiunea este compusa din doua unitati locative identice, unite prin corpul de receptie si dispune de spatii de parcare pentru autoturisme, in incinta inchisa cat si in afara ei.

Pensiunea este de tip D+P+E+M, are o suprafata totala desfasurata de 710 mp, suprafata utila 533 mp si teren total de 890 mp.

Aceasta dispune de 12 camere, fiecare cu baie proprie, receptie, 2 livinguri, 2 sali de luat masa, sala de lectura, camere pentru personal auxiliar, barbeque, parcare proprie.

Pensiunea fiind compusa din doua duplexuri, acestea dispun de utilitati separate si au o compartimentare similara dupa cum urmeaza:

- la demisol este un apartament compus dintr-un hol, dormitor, living cu canapea extensibila, bucatarie complet echipata si utilata, baie, acces direct in curte si barbeque;

-la parter se afla un antreu, un living si o bucatarie complet echipata si utilata , baie si sala de lectura/fumoar ;

- la etaj sunt 2 camere duble cu terasa si bai proprii fiecare si un junior suite compus din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie;

-la mansarda este o camere dubla cu baie proprie .

Datorita locatiei, a structurii, a dotarilor si a facilitatilor pe care le ofera, aceasta pensiune se preteaza atat unei locuinte permanente sau de vacanta cat si unei investitii in domeniu fiind deja integrata in circuitul turistic .

Pensiunea este cocheta, intima si confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii .

Pret vanzare : 780.000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon ; 0733.092.093, 0740.81.33.68, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail: aura.popa@startimob.ro .