Vila cu vedere panoramica Drumul Poienii Brasov

  mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Vila cu vedere panoramica Drumul Poienii Brasov

Agentia Startimob va propune spre achizitie, o vila deosebita prin arhitectura si  amplasament, situata pe Drumul Poienii cu o vedere panoramica spre masivul Tampa si Centrul Istoric al Brasovului.

Vila a fost construita in 2007, este de tip D+P+E+M, in suprafata construita de 624 mp si o arie utila de 500 mp si are in componenta 8 camere, living, 2 bucatarii, 5 bai, 3 terase, garaj dublu si anexe .

Cu un puternic simţ al naturii, proprietarii au gândit această locuinţă în armonie deplină cu peisajul. Materialele naturale, deschiderile mari, vitrate, spre exterior, sistemul de circulaţie gândit în jurul vilei, toate au impus un permanent dialog cu natura, cu munţii, cu orizonturile, perfect integrate în proiect.

Proprietatea beneficiaza de o compartimentare utila si functionala avand urmatoarea dispunere : la demisol regasim un apartament format din hol, living open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie, sauna, camera tehnica, camara tip beci si terasa cu o suprafata de 145 mp; parterul este desfasurat pe o suprafata de 160 mp si dispune de un hol, living spatios cu bucatarie si dining, grup sanitar, garaj pentru 2 masini si terasa cu barbeque in suprafata de 36 mp, partial acoperita . Zona de zi de la nivelul parterului comunică puternic cu peisajul atât prin transparența și dimensiunea suprafețelor vitrate ale livingului cât și prin intermediul celor două terase (stânga, dreapta) realizate prin sistematizarea verticală a terenului.

Etajul are o suprafata de 132 mp si dispune de un master cu dressing, baie proprie si terasa, hol si 3 dormitoare decomandate deservite de catre o baie iar la mansarda avem un dormitor de oaspeti.

Soluția arhitecturală a rezultat în primul rând de la amplasamentul acestei case: un teren de 775 mp în pantă orientat spre sud și o perspectivă senzaționala asupra masivului Tampa si al centrului vechi al Brașovului.

Cocoţată pe un versant destul de abrupt, cu o privelişte minunată asupra împrejurimilor Braşovului, vila vorbeşte prin fiecare detaliu despre grija şi răbdarea cu care a fost construita.

Obiect arhitectural cu ţinută, simplă şi în acelaşi timp sofisticată, ea dă seama pe de o parte de talentul arhitectului, iar pe de alta – de personalitatea proprietarilor.

Vila dispune de toate utilitatile ( apa, gaz, electricitate si canalizare) , iar materialele folosite in constructie si amenajarea de interior sunt de cea mai buna calitate : tamplarie din lemn cu geam termopan, usi interioare din lemn, parchet masiv, jaluzele exterioare electrice din aluminiu, sistem de incalzire realizat cu 2 centrale ( o centrala termica pe gaz in condensatie cu boiler de 300 L si centrala termica pe lemne), sistem de supraveghere video, sistem de alarma, semineu pe lemne, usa garaj cu actionare automata cu telecomanda, control acces cu bariera .

Proprietatea este grandioasa si in acelasi timp confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii .

Pret vanzare : 650000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail: aura.popa@startimob.ro .

 • Tip : Decomandat
 • Zona : Drumul Poienii
 • Localitate : Brasov
 • Categorie : Case & vile
 • Suprafata construita: 624 MP
 • Suprafata teren: 775 MP
 • Data introducerii : 21-07-2018 18:45:13
 • Vizualizari : 1725
 • Tip Oferta : Vanzare
 • Judet : Brasov
 • Pret : 650000 EUR