Vila lux Harman

  mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Vila lux Harman

Agentia Startimob va propune spre achizitie o constructie moderna cu o arhitectura adaptata locului si conceputa in asa fel incat sa puna in valoare amplasamentul.

Vila este construita in 2011, este de tip D+P+E, amplasata pe un teren de 1390 mp si are o suprafata construita de 608 mp si aria utila de 486 mp .

Compartimentarea casei este urmatoarea : la demisol regasim 2 garaje,o camera tehnica, o camara, o piscina relaxanta, gandita ca un adevarat refugiu pentru a evada din stresul cotidian, un vestibul si o baie, la parter planul deschis contribuie la senzatia de spatiu si aici regasim un hol de acces, un living cu dimensiuni onorabile , un dinning, bucatarie, birou si baie iar la etaj avem 4 dormitoare generoase cu bai si dressing-uri proprii .

Proprietarul a acordat o atentie deosebita dormitorului matrimonial si l-a organizat ca un spatiu superfluu, cu dressing-room complet contemporan si o baie generoasa.

Vila este foarte bine compartimentata , proprietarul amplificand spatiul prin folosirea de culori deschise, de spatii vitrate mari ce beneficiaza de lumina naturala si care creeaza atmosfera .

Podul casei are o suprafata de aproximativ 100 mp si este amenajat ca spatiu de depozitare.

Proprietatea dispune de incaperi inalte ce transforma spatiul interior si creaza o ambienta unica prin volumul incaperilor, tonurile deschise alterneaza cu cele inchise iar semineul , pe langa destinatia sa ca sursa de caldura este si un detaliu de arhitectura.

Din punct de vedere al constructiei, casa are o structura de beton armat cu beton 300 si conform proiectului rezista unui grad seismic de peste 9 grade pe scara Richter, peretii sunt din caramida Porotherm de 30 cm iar compartimentarile interioare sunt realizate cu caramida Porotherm de 20 cm. Casa este izolata cu polistiren de 10 cm si tencuita pe exterior cu tencuiala decorativa Dufa Profi. Acoperisul casei este realizat din capriori cu sistem de invelitoare BRAMAC. Geamurile sunt termopan Q-fort cu rulouri de exterior metalice si electrice. Rampa de acces catre garaje este incalzita pentru evitarea deraparii din timpul iernii iar poarta de acces este electrica cu telecomanda.

Gradina este amenajata cu foisor de 20 mp, cu gratar si cuptor tip barbecue, gazon , pomi ornamentali ce sunt udati de un sistem de irigatii complet automat.

Usa de intrare a casei este din stejar masiv cu acces pe baza de amprenta digitala.

In ceea ce priveste sistemul electric, proiectul prevede 7 panouri electrice :un stabilizator de tensiune la 380 pentru evitarea fluctuatiei de tensiune de pe sistem, un tablou general, cate unul pentru fiecare nivel al casei, unul pentru piscina, unul pentru incalzirea rampei garajului si un tablou pentru camera tehnica.

Cablurile electrice sunt provenienta Germania si prizele si intrerupatoarele Bticino iar sistemele de iluminat sunt achizitionate prin comenzi speciale.

Ca si sistem de siguranta casa este prevazuta cu sistem de supraveghere video ( 7 camere exterioare cu inregistrare pentru 30 zile cu accesare si de pe internet si 4 camere interioare), video interfon si sistem de alarma conectat la firma de paza si cu panou de control la fiecare nivel.

Ca si sistem incalzire casa dispune atat de centrala termica Buderus in condensare de 100kw, de 12 panouri solare pentru incalzirea piscinei si aport la incalzire si apa calda cat si de termosemineu de 40 kw cu aport la incalzire in vasul de expansiune al centralei. Exista un sistem electronic de control al incalzirii pe fiecare nivel si prin panourile centrale ale centralei.

Demisolul, parterul si baile au sistem de incalzire in pardoseala cu completare de calorifere, iar dormitoarele dispun de incalzire cu calorifere.

Proprietarul a acordat o atentie excesiva la detalii si calitate si toate aceste detalii asigura longevitatea casei si eficienta energetica a casei cu ajutorul diferitelor tehnologii de izolare si incalzire.

Din punct de vedere al utilitatilor, casa este conectata la toata reteaua de utilitati : apa,gaz,curent,canalizare.Apa potabila de la robinet dispune de sistem de filtrare si epurare precum si sistem de dedurizare a apei. Exista de asemenea canalizare de rezerva in saht planificat pentru 2 saptamani si evacuare cu pompa automata cu panou central , iar puterea instalata a curentului este de 17KWA ( dublu fata de maximul necesar) cu stabilizator de tensiune 380V.

Ca si finisaje mentionam gresia si faianta import Spania si Italia, seturile de baie (cazi, lavoare, chiuvete)import Polonia, parchet din Fag Alb special pentru incalzire in pardoseala import Germania, robinete si baterii Grohe, mocheta integral pentru camerele de la etaj .

Din punct de vedere al mobilierului , acesta este realizat tot pe comanda, din Pal, cu fetele vopsite in camp electrostatic, feronerie BLUM integral electrice pentru mobilierul din bucatarie, electrocasnice TEKA - hota, plita inductie, cuptor electric si cuptor dual (electric si microunde) , frigider LG Side by Side, masina de spalat vase Electrolux, masina automata LG, televizoare cu antena satelit in toate camerele , precum si conexiune internet wireless.

Vila este grandioasa si in acelasi timp confortabila si o puteti aprecia doar vizitand diferitele ei spatii .

PRET VANZARE : 649.000 Euro.

Pentru detalii si vizionare puteti suna la nr. de telefon : 0733.092.093,  persoana de contact -Aura Popa sau pe e-mail:aura.popa@startimob.ro.

 • Tip : Decomandat
 • Zona : Vile Noi
 • Localitate : Harman
 • Categorie : Case & vile
 • Suprafata construita: 608 MP
 • Suprafata teren: 1390 MP
 • Data introducerii : 28-02-2019 13:14:51
 • Vizualizari : 3076
 • Tip Oferta : Vanzare
 • Judet : Brasov
 • Pret : 649000 EUR