Apartament 4 camere mobilat cu parcare subterana

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament 4 camere mobilat cu parcare subterana

Proprietate retrasa de la vanzare !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament decomandat situat central, intr-un Ansamblu Rezidential din Brasov.

Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, are o suprafata construita de 126 mp si o arie utila de 103,5 mp, este situat la etajul etaj 5 si este compus din 4 camere, 2 bai, bucatarie, hol, dressing, 2 terase, cu vedere pe doua parti .

Apartamentul dispune de o compartimentare armonioasa si beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari, are contorizare separata la gaz ( centrala termica de imobil), are toate utilitatile separate, finisaje interioare (termopan, parchet, gresie si faianta, vopsea lavabila ), mobila Mobexpert, plasma, TV LCD, sistem audio surround, contract conexiune cablu si internet in derulare, sistem de aer conditionat, videointerfon, liber spre vanzare.

 Locul de parcare subteran este inclus in pretul listat.

Pret vanzare : 135000 Euro.

NOTA : Apartamentul se afla sub contract de inchiriere in derulare si se poate achizitiona ca si investitie .

Se vinde cu conditia preluarii chiriasului si a contractului de inchiriere pana la expirarea termenului contractual  ( 15 August 2018).

 Detalii si vizionare la nr. de telefon :0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .