Exclusivitate - Apartament mobilat cu amenajare de designer

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat cu amenajare de designer

Proprietatea s-a tranzactionat !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat in zona Garii, intr-un bloc mansardat in 2009, cu acces la toate facilitatile urbane ( supermarket-uri, Mall-uri, gradinite si scoli, piete alimentare, mijloace de transport in comun).

Cu o structura initiala de 4 camere, bucatarie, hol si o baie, amenajat pe 2 nivele cu scara interioara, cu o suprafata totala de 124 mp construiti si o arie utila de 102 mp , apartamentul are acum in compozitie un living, bucatarie, baie si balcon la nivelul 5 si hol, 2 dormitoare decomandate deservite de catre o baie la mansarda.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul deosebit de design, simplu și elegant, realizat de o echipa specializata in amenajari interioare.

Proprietarii s-au axat pe un stil minimalist si rafinat si au optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, nuanța nisipului, tonuri de mov intens si pal, griuri, verde și orange si le-au combinat pe toate foarte frumos .

Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort iar culorile calde si indraznete dau nota principala acestei amenajari .

Dormitoarele sunt foarte suav ambientate în tonuri pastelate și texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria .

Zona de luat masa este iluminata pe langa spoturi si scafe cu lumina indirecta si de o lampa deosebita, decorativa, suspendata.

Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : cuptor electric, hota si plita pe gaz , combina frigorifica, cuptor cu microunde, expressor cafea .

Apartamentul dispune de centrala termica proprie, beneficiaza de finisaje moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie si faianta, izolatie cu termosistem, utilitati separate (apa, gaz, electricitate),  este insorit si se vinde mobilat si utilat asa cum se prezinta in fotografii.

Vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica.

Pret vanzare : 95.000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .