Apartament mobilat 3 camere zona Grivitei

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat 3 camere zona Grivitei

Proprietatea s-a tranzactionat  !!!

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament cu o structura deosebita, mobilat si utilat complet, situat in zona Grivitei.

Apartamentul dispune de un living open space cu bucataria, doua dormitoare, 2 bai , 2 holuri, balcon integrat in living, in suprafata construita de 96 mp si o arie utila de 76 mp, structura decomandata.

Apartamentul dispune de toate utilitatile separate, centrala termica proprie , tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, bucatarie dotata si utilata complet , masina de spalat automata, masina de spalat vase, sistem de aer conditionat, conexiune cablu si internet, loc parcare suprateran concesionat de la Primarie .

Apartamentul este situat intr-un bloc construit in 1996, la etaj 7/7, cu o pozitionare sud-estica, si se afla momentan sub contract de inchiriere iar vizitele se pot organiza pe baza de programare telefonica pana la 1 octombrie.

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona.

Pret vanzare : 75000 Euro .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .