Exclusivitate - Apartament semi-mobilat cartier Scriitorilor

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament semi-mobilat cartier Scriitorilor

Comision cumparator : 0%

Agentia Startimob va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat la etajul 1 intr-un bloc de 4 nivele din cartierul Scriitorilor, construit in 1984 .

Apartamentul este anvelopat termic fiind izolat exterior cu polistiren, are o structura decomandata cu o suprafata construita totala de 62,50 mp si o arie utila de 46,5 mp fiind compus din living, dormitor, baie, hol, bucatarie si logie inchisa in termopan.

Apartamentul se vinde semi-mobilat  asa cum se prezinta in fotografii, are o pozitionare nord-estica, dispune de toate utilitatile separate, incalzire cu centrala termica proprie marca Vaillant, tamplarie PVC cu geam termopan integral, parchet in camere, gresie in bucatarie, baie si balcon, usa metalica.

Pozitionarea la numai 5 minute distanta de centrul orasului si proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri si Piata Astra, scoli, gradinite, cabinete medicale etc, este principalul atu al apartamentului si ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona.

Pret vanzare : 64900 Euro .

Apartamentul este liber spre vanzare, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .