Apartament 2 camere Tampa Gardens

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament 2 camere Tampa Gardens

Agentia Startimob va propune spre achizitie un apartament situat in Racadau, in Ansamblul Tampa Gardens, finalizat in anul 2009 .

Apartamentul se afla la etajul 2/11, in suprafata utila de 73mp + terasa, compus din living deschis cu bucataria, baie, dormitor, hol si terasa de 17 mp , confort I semi-decomandat,  priveliste catre munte .

Apartamentul dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC din termopan, parchet, gresie, faianta, bucatarie dotata si echipata cu electrocasnice , loc parcare suprateran.

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona.

Pret vanzare : 64.000 Euro.

NOTA : Apartamentul se afla sub contract de inchiriere iar vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica cu 2 zile anterior vizitei propriu-zise .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .