Exclusivitate - Apartament mobilat 4 camere zona Astra

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate - Apartament mobilat 4 camere zona Astra

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament de 4 camere situat intr-un bloc anvelopat termic din cartierul Astra .

Apartamentul este situat la etajul 2 al unui bloc de 4 nivele si care are cate 2 apartamente pe nivel, are o suprafata construita de 95 mp si o arie utila de 86 mp, vedere pe doua parti, structura decomandata si este compus din 4 camere, 2 bai ( cu dus si cada), hol, bucatarie cu camara, un balcon si o logie.

Apartamentul se inchiriaza cu mobilierul din prezentare, are bucataria utilata si mobilata, dispune de beci mare tip ALA compus din 2 incaperi, loc de parcare suprateran concesionat de la Primarie .

Apartamentul este insorit datorita pozitionarii , dispune de utilitati separate, conexiune internet, centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet din stejar .

Accesul facil la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri( Carrefour, Lidl, Billa, Mega Image), scoli, gradinite, cabinete medicale, farmacii, etc. ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Apartamentul va fi disponibil incepand cu 15 Septembrie 2019  si se poate viziona pana la aceasta data  pe baza de programare telefonica, cu cel putin 2 zile anterior vizitei propriu-zise.

Pret inchiriere : 550 Euro /luna.

Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail :aura.popa@startimob.ro.