Penthouse Tampa Gardens

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Penthouse Tampa Gardens

Stilul clasic este perfect pentru apartamentele mari, cu incaperi inalte si generoase unde mobilierul si accesoriile se integreaza perfect si umplu in mod armonios spatiile.

Un astfel de apartament tip penthouse situat in Ansamblul Tampa Gardens va propune si Agentia Startimob spre inchiriere ca locuinta permanenta sau de protocol.

Proprietara apartamentului prezentat a reusit sa compuna in cei 260 mp utili ai locuintei un spatiu pe masura personalitatii ei, incercand sa combine romantismul cu elemente de arhitectura moderna pentru a da un plus de caldura locuintei .

Inca de la intrarea in apartament este conturata compartimentarea decomandata iar living-ul ca zona de zi, fiind extrem de simplu ca design, aici fiind prioritara functionalitatea spatiului dar unde contrastul de culori si texturi aduce un plus de dinamism si prospetime interiorului .

Apartamentul dispus pe un singur nivel la etajul 11 are in compozitie un antreu, 2 holuri, living, bucatarie si camara, 4 bai si 4 dormitoare complet decomandate, terasa si barbeque .

Toate dormitoarele pastreaza aceeasi nota cocheta si aristocrata a intregului apartament avand un puternic impact vizual. In general, aici, toate accentele aurii, argintii, patinate, candelabrele si tesaturile fine, delicate, bogate, pretioase, oglinzile mari si tablourile, dau o eleganta desavarsita interiorului deoarece toate piesele de mobilier au fost alese cu mare grija si asortate pentru a crea un tot unitar.

Intreg apartamentul este amenajat din punct de vedere cromatic, asemenea unui tablou iar mobilierul din lemn masiv imbraca interioarele conferind eleganta si rafinament amenajarii .

Apartamentul dispune de o compartimentare ideala, de finisaje moderne, instalatii electrice si sanitare noi, tamplarie cu geam termopan, incalzire cu centrala termica pe gaz, 2 locuri de parcare , unul subteran si unul suprateran .

Spatiul este grandios, impunator si in acelasi timp confortabil si il puteti aprecia doar vizitand-ul.

Pret inchiriere  : 1500 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat in functie de consumul lunar .

Se solicita contract pe termen lung, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare.

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.092, 0740.81.33.68, persoana de contact - Aura Popa , sau pe email : aura.popa@startimob.ro .