Apartament mobilat lux zona Onix Brasov

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat lux zona Onix Brasov

Proprietate retrasa de la inchiriere !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat in zona Onix, pe B-dul Grivitei, intr-un bloc finalizat in anul 1989.

Apartamentul este compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol, terasa deschisa, are structura decomandatasi se afla situat la etajul 8/10.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul deosebit de design, simplu și elegant, realizat de o echipa specializata in amenajari interioare.

Proprietarii s-au axat pe un stil minimalist si rafinat si au optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, nuanța nisipului, tonuri de albastru pal, griuri, verde și portocaliu si le-au combinat pe toate foarte frumos .

Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort iar culorile calde si indraznete dau nota principala acestei amenajari .

Dormitoarele sunt foarte suav ambientate în tonuri pastelate și texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria .

Zona de luat masa este iluminata pe langa spoturi si scafe cu lumina indirecta si de o lampa deosebita, decorativa, suspendata.

Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : masina de spalat vase, cuptor electric, hota si plita pe gaz , combina frigorifica, cuptor cu microunde, expressor cafea .

Apartamentul este insorit, beneficiaza de multa lumina naturala , dispune de loc de parcare suprateran inclus in pretul chiriei .

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Pret inchiriere : 700 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie .

Disponibilitate : liber spre inchiriere .

Vizionarile se pot realiza oricand pe baza de programare telefonica, cu cel putin o zi inaintea vizitei propriu-zise .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093,  persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .