Apartament mobilat Centru Civic zona Afi Palace Mall

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat Centru Civic zona Afi Palace Mall

Proprietate inchiriata !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament mobilat si utilat modern situat in Centrul Civic, zona administrativ-financiara a Brasovului, in vecinatatea viitorului Afi Palace Mall .

Apartamentul are o suprafata utila de 58 mp, este situat la etajul 8/10, are o structura decomandata si este compus din 2 camere, bucatarie cu dining, baie cu aerisire naturala si hol.

Camerele sunt decomandate, dispun de paturi duble si dulapuri tip dressing, canapea extensibila si birou, baia dispune atat de  grup sanitar cat si de bideu, cada.

Apartamentul dispune de utilitati separate, centrala termica proprie pe gaz, finisaje moderne, este dotat complet (masina de spalat automata marca LG, TV LCD marca Samsung in camere si bucatarie, plita pe gaz, cuptor si hota electrica marca Whirlpool, cuptor cu microunde marca Bluesky), conexiune in derulare pentru cablu TV si internet, prin fibra optica).

Totodata apartamentul are pe nivel o terasa amenajata, comuna cu un alt apartament.

Inchirierea se realizeaza cu mobilierul si dotarile aferente conform prezentarii si a fotografiilor .

Pozitionarea deosebita in Centrul administrativ-financiar al Brasovului si la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Pret inchiriere : 500 Euro/luna (contract inregistrat la Finante) .

Se solicita contract garantat minim un an, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in spatiul inchiriat !

Apartamentul se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Detalii si vizionare la nr. de telefon :0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .