Exclusivitate- Apartament in vila zona Parcului Central Brasov

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Exclusivitate- Apartament in vila zona Parcului Central Brasov

Proprietate retrasa de la inchiriere !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament   situat la parterul unei vile  din zona Parcului Central  Brasov .

Apartamentul  are o suprafata utila de 92 mp, este compus din dormitor, living, hol, bucatarie cu dining, grup sanitar  si baie cu dus si aerisire naturala, terasa .

Proprietatea este total renovata, insorita datorita spatiilor vitrate mari si a pozitionarii estice, mobilata si utilata complet, bucatarie dotata si utilata (combina frigorifica Whirlpool, plita pe gaz, hota si cuptor electric Whirlpool, cuptor cu microunde, masina de spalat automata verticala Whirlpool) si dispune de utilitati separate si incalzire cu centrala termica proprie Viessmann, conexiune internet si canlu TV ( necesita incheierea unui contract cu furnizorul agreat) ..

Apartamentul este liber spre inchiriere, detin cheile proprietatii iar vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica.

Proprietatea dispune de garaj pentru parcare 1 masina .

Pozitionarea deosebita in centrul istoric al Brasovului, la numai 2 minute de zona pietonala, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Pret inchiriere : 650 Euro ( contract inregistrat pentru decontare) .

Clauze contractuale si Modalitate de plata : se solicita contract garantat pe minim un an, plata chiriei pentru prima  luna de contract si plata unei garantii in cuantumul a doua chirii lunare .

Nu se accepta in locatie  animale de companie .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe email: aura.popa@startimob.ro .