Apartament mobilat 2 camere zona Tribunalului Brasov

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat 2 camere zona Tribunalului Brasov

Proprietate retrasa de la inchiriere !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat pe B-dul 15 Noiembrie, in Centru Civic, zona administrativ-financiara a Brasovului, in vecinatatea viitorului Afi Palace Mall.

Apartamentul este compus din 2 camere, baie, bucatarie, hol si balcon inchis, situat la etajul 2/4, decomandat , insorit, cu vedere catre Parc, in suprafata utila de 48 mp .

Apartamentul este mobilat si utilat asa cum se prezinta in fotografii, dispune de masina de spalat automata, aragaz cu cuptor si hota electrica, combina frigorifica, canapea extensibila in living, TV, dressing si pat dublu in dormitor, dispune de utilitati separate, centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica , conexiune cablu si internet in derulare.

Pozitionarea deosebita in Centrul administrativ-financiar al Brasovului si  la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Pret inchiriere : 375 Euro/luna.

 Se solicita contract garantat minim un an, plata in avans pe prima luna din contract si o garantie in cuantumul unei chirii lunare pentru buna desfasurare a contractului .

 Disponibilitate : liber spre inchiriere

 Vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica .

 Nu se accepta animale de companie in imobilul inchiriat .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093,  persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : aura.popa@startimob.ro .