Apartament mobilat 2 camere Avantgarden 3 BV

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat 2 camere Avantgarden 3 BV

Apartamentul s-a inchiriat !!!

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in Bartolomeu, in Ansamblul Rezidential Avantgarden 3.

Ansamblul a fost finalizat in anul 2016 si beneficiaza in prezent de toate facilitatile urbane: mijloace de transport in comun, supermarket-uri (Billa, Carrefour, Penny), farmacii, centru de fitness, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine.

Apartamentul propus spre inchiriere are o suprafata utila de 67 mp cu o structura decomandata fiind compus din living cu iesire pe terasa, bucatarie, dormitor, baie cu aerisire naturala, hol si dressing ce poate fi folosit ca o a treia camera sau ca birou.

Apartamentul este situat la etajul 5/8, este insorit datorita spatiilor vitrate mari si a pozitioanrii sudice, dispune de utilitati separate, conexiune cablu si internet in derulare, centrala termica proprie, finisaje moderne si de calitate, loc de parcare suprateran si boxa pentru depozitare.

Bucataria este dotata si echipata complet cu electrocasnice  precum, hota electrica Beko, plita pe gaz si cuptor electric Hansa, combina frigorifica Arctic, cuptor cu microunde Gorenje, masina de spalat automata verticala, TV LCD .

Pret inchiriere: 500 Euro/luna.

Se solicita contract garantat minim un an, plata in avans pe prima luna din contract si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare pentru buna desfasurare a contractului .

Disponibilitate : liber spre inchiriere.

Vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro.