Apartament mobilat Ansamblu Avantgarden 3

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat Ansamblu Avantgarden 3

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in Bartolomeu, in Ansamblul Rezidential Avantgarden 3.

Ansamblul a fost finalizat in anul 2016 si beneficiaza in prezent de toate facilitatile urbane: mijloace de transport in comun, supermarket-uri (Billa, Carrefour, Penny), farmacii, centru de fitness, gradinita, afterschool, scoala de limbi straine.

Apartamentul propus spre inchiriere are o suprafata utila de 55 mp cu o structura decomandata fiind compus din living cu iesire pe terasa, bucatarie, dormitor, baie cu aerisire naturala si hol, este situat la etajul 3/8, insorit datorita spatiilor vitrate mari si a pozitioanrii sudice, dispune de utilitati separate, conexiune cablu si internet in derulare, centrala termica proprie, finisaje moderne si de calitate, loc de parcare suprateran.

Bucataria este dotata si echipata complet cu electrocasnice marca Electrolux precum, hota electrica, plita pe gaz, cuptor electric, combina frigorifica HotPoint Ariston, cuptor cu microunde Tarrington House, masina de spalat automata Samsung, TV LCD .

Pret inchiriere: 420 Euro/luna.

Se solicita contract garantat minim un an, plata in avans pe prima si ultima luna din contract si o garantie in cuantumul unei chirii lunare pentru buna desfasurare a contractului .

Disponibilitate : liber spre inchiriere .

Vizionarile se realizeaza pe baza de programare telefonica pana la aceasta data.

Detalii si vizionare la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa, sau pe email: aura.popa@startimob.ro.