Apartament mobilat Jepilor

    mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag mag

Apartament mobilat Jepilor

Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament situat in Racadau, intr-un bloc anvelopat termic, de 6 nivele, situat pe str Jepilor .

Apartamentul se afla la etajul 6/6, in suprafata utila de 52 mp , compus din living, bucatarie open space cu holul, baie cu aerisire naturala, dormitor si balcon , confort I decomandat, utilat si mobilat.

Apartamentul dispune de centrala termica proprie, partial tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, gresie, faianta, bucatarie dotata si echipata cu electrocasnice (plita pe gaz , hota electrica, combina frigorifica), masina de spalat automata.

Pozitionarea deosebita, intr-unul dintre cartierele verzi ale Brasovului, dar la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.

De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, mall-uri, scoli, gradinite, cabinete medicale, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Pret inchiriere  : 300 Euro /luna + impozit 

Disponibilitate : 15 Noiembrie 2017 . Vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica pana la aceasta data .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mal : aura.popa@startimob.ro.